In Haarlem Kan Alles | Viral In Haarlem Kan Alles
606
single,single-post,postid-606,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Viral In Haarlem Kan Alles

station_haarlem

14 Aug Viral In Haarlem Kan Alles

In Haarlem Kan Alles is een campagne dat laat zien dat in Haarlem alles kan!  Vette ideeën worden uitgevoerd en dromen gerealiseerd. Met deze Viral, opgenomen samen met vereniging ’t Dampende Hert laten we zien dat Haarlem vet is en dat in Haarlem alles kan!

Loop jij al maanden rond met een te gek idee, of heb je spontaan een geniale ingeving?  Meld je aan op deze site of mail het ons want het wordt tijd dat Haarlem gaat bruisen! Doe mee en kom in actie!!