In Haarlem Kan Alles | Triple Threat XXL
613
single,single-post,postid-613,single-format-link,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Triple Threat XXL

Triple Threat XXL

Zes jaar geleden richtte Okrah Donkor Triple ThreaT op. Een jongerenplatform met basketbal, dans en lifestyle gecombineerd. Hij wilt met Triple Threat jongeren motiveren, stimuleren en inspireren. Hij begon daarmee omdat hij jongeren in de buurt, zoals hijzelf, een platform wilde bieden om meer te doen met hun talent. Hij vond dat dit te weinig gebeurde in de buurt.

Nu zijn ze inmiddels zes jaar verder en er is in die tussentijd heel erg veel gebeurd, projecten in de buurt, shows, clinics op scholen, echt van alles. Ze hebben nu zelfs hun eigen basketbalvereniging, naast hun eigen stichting Triple Threat. Triple ThreaT is in zes jaar tijd uitgegroeid tot de grootste jongerenmovement in Schalkwijk!

Afgelopen 2 januari organiseerden zij het 6-jarig jubileumfeest van Triple Threat. De hele dag werd er in het Haarlem College gebasketbald. En dankzij ondersteuning van #IHKA  werden er dansworkshops gegeven door grote namen in de danswereld: Argil Randon-Le Couvreur X-Gen (Popping/Tutting), TBA (Hip Hop), Gino Jagessare (House) en Precious Alvares (Afro Dance).

De zaal stond vol met enthousiaste jongens en meiden, van elke leeftijd. Iedereen deed mee, van jong tot oud, van beginner tot meer gevorderd en zo meer. De sfeer zat er goed in en de dans spatte de zaal door. Aan de kant stonden toeschouwers te bewonderen, toe te juichen en stiekem ook wel een beetje mee te bewegen. Check het filmpje maar….