In Haarlem Kan Alles | Indoor Skatepark
629
single,single-post,postid-629,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Indoor Skatepark

Skatepark Haarlem

18 Mrt Indoor Skatepark

De 15-jarige Thomas is skater in hart en nieren. Als het even kan pakt hij z’n board en gaat dan vaak naar het Zaanenpark of het Landje met z’n vrienden. Omdat skaten hier niet altijd mogelijk is is hij nu druk bezig met het fixen van een heus indoor skatepark in Haarlem! Skaten is een sport en een lifestyle waarin je lekker jezelf kan zijn. De scene is relaxed en er worden veel vrienden gemaakt op de ramps. In een paar jaar tijd is Thomas flink bezig geweest met het leren van nieuwe sicke tricks. Samen met zijn vrienden helpen ze elkaar verder met ollies, grinds, grabs en flips en doen zelfs mee aan skatewedstrijden.

Aangezien Thomas 24/7 wilt skaten, gaat hij er voor zorgen dat ook Haarlem een overdekt skatepark krijgt. Hij is hiervoor naar de wethouder gestapt en is een campagne gestart. Samen met de Vogeljongen heeft hij een supervet filmpje gemaakt. Op een eigen website www.skateparkhaarlem.nl en Facebookpagina is hij een petitie gestart om zoveel mogelijk steun te krijgen voor zijn idee. Ook offline staat hij niet stil. Zo heeft hij bij ‘In Haarlem Kan Alles’, een activiteitenbudget voor jongeren, lopen pitchen en alleen maar positieve reacties ontvangen. Daarbij is hij inmiddels ook een Bekende Haarlemmer na een groot artikel in het Haarlems Dagblad. Zijn onlinecampagne is ook niet zonder succes! Binnen no time is zijn oproep meer dan 300 keer gedeeld op Facebook en heeft hij meer dan 2500 (!!!) handtekeningen verzameld!