In Haarlem Kan Alles | UNIFIED
634
single,single-post,postid-634,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

UNIFIED

unified

30 Apr UNIFIED

Kelly en Wendy leven voor Urban Dance. Voor hen is dans dan ook een lifestyle. Die lifestyle maar ook hun passie voor dans willen zij graag met anderen delen. Daarom organiseerden zij Unified, een All Style Dancebattle. Battles zijn “freestyle”, dus niet van tevoren ingestudeerd. Iedereen doet het op zijn eigen manier, zonder vaste dansstijl. Bij de battles is er competitie en concurrentie, maar er is altijd sprake van wederzijds respect. Je kan ’t doen omdat je wilt winnen en beter zijn, maar ook gewoon om bezig te zijn met dansen. Onderling helpt men elkaar verder door feedback en veel onderling respect. De cultuur van de danswereld is mede daarom zo mooi, vindt Kelly. Op zaterdag 30 april vond de All Style dancebattle: Unified in Patronaat (Haarlem) plaats! Check hier de aftermovie!