In Haarlem Kan Alles | Splashbattle op het Dak
636
single,single-post,postid-636,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Splashbattle op het Dak

Splash Battle DAK Haarlem

26 Aug Splashbattle op het Dak

Splash battle was hét zomerse evenement wat plaats vond op het ‘Dak Schalkwijk’. Als afsluiter van een mooie zomer bij ‘Summerschool’ organiseerde de jongeren zelf een vet eindevenement.

Splash Battle was een battle voor jongeren tussen 10 en 18 jaar uit Schalkwijk, een nieuwe game waar trefbal en basketbal samenkomen in een watergevecht. Teams van 5 tegen 5 speelde 10 minuten tegen elkaar op een basketbalveld. Je kon elkaar afgooien met waterballonnen die vooraf klaar lagen in emmers. Als de waterballon op iemand zijn lichaam knapte kreeg je een punt. Je kon ook een punt scoren door de waterballon in de basket van de tegenstander te gooien.

Met onderstaand filmpje kun je met ons terugblikken op een een onvergetelijke dag. De sfeer was uitstekend, de splashbattles spectaculair en het eten heerlijk. #IHKA is super trots op alle kids die hebben meegeholpen om dit event te organiseren.