In Haarlem Kan Alles | Nazomer Nachtlicht
640
single,single-post,postid-640,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Nazomer Nachtlicht

Nazomer Nachtlicht Haarlem

23 Sep Nazomer Nachtlicht

Het is ongeveer 2 jaar geleden dat Ronja Mooij met haar prachtige idee naar Stichting STAD kwam. Als beeldend kunstenaar “on a mission” zocht ze naar de benodigde ervaring in het van de grond krijgen van culturele initiatieven met potentie om haar idee body te geven. In de afgelopen 2 jaar is er een hoop gebeurt. Het evenement is tot in de puntjes uitgedacht en er is een eigen stichting geboren.

Het landgoed van Elswout is bij de meeste van jullie denk ik wel bekend door Loenatik. Ronja (de organisator) had het landgoed van Elswout omgetoverd tot een mooi sprookjesbos vol met kaarsjes en mooie voorstellingen. Daar gaat natuurlijk wel heel wat werk aan vooraf, dus besloten wij om haar te helpen!