In Haarlem Kan Alles | TAIFS by Amabella
642
single,single-post,postid-642,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

TAIFS by Amabella

African Influenced Show

27 Nov TAIFS by Amabella

Zoals we allemaal weten gaat het er niet altijd even goed aan toe in Nigeria. Helaas zijn er veel kinderen die hun ouders hebben verloren en noodgedwongen op straat leven. Stichting Amabella vindt het jammer dat er weinig aandacht wordt besteed aan de kinderen in Nigeria.

Stichting Amabella ( betekent geliefd ) is een Non-profit organisatie opgericht door Madonna Ogbee. Stichting Amabella wil de wereld informeren over hoe sommige kinderen leven en wat wij kunnen doen om het leven van deze kinderen gemakkelijker te maken door ze te steunen. Daarnaast is het de bedoeling om uiteindelijk een weeshuis te bouwen in Nigeria voor kinderen die gedwongen op straat moeten leven. In dit weeshuis moeten zij zich veilig voelen en thuis kunnen komen in even liefdevolle omgeving. Amabella wil deze kinderen het gevoel geven dat ook zij bijzonder zijn en dat er mensen zijn die om hun geven en ervoor willen zorgen dat ze een betere toekomst krijgen. Je hoeft niet bloed gerelateerd te zijn om iets voor een ander te doen, toch?

Stichting Amabella organiseert evenementen in Nederland om uiteindelijk een weeshuis in Nigeria op te kunnen zetten. De evenementen bestaan uit modeshows waarin Afrika centraal staat, het verkopen van handgemaakte Afrikaanse sieraden. Een van de evenementen is de The African Influenced Fashion Show.

TAIFS vond jl 27 november en het was weer een groot succes!!

Binnenkort komt hier het filmpje van de dag online! Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Bekijk dan dit filmpje!