In Haarlem Kan Alles | Het fonds
125
page,page-id-125,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Het fonds

In Haarlem Kan Alles is een budget waar Haarlemse jongeren tot €1000,- kunnen krijgen voor het organiseren van hun eigen project of evenement! Het budget is opgezet door Stichting STAD en de gemeente Haarlem en heeft als doel om zoveel mogelijk jongeren te stimuleren met hun eigen idee aan de slag te gaan om Haarlem leuker te maken.

Alle projecten van In Haarlem Kan Alles worden ondersteund door Stichting STAD. STAD heeft al jarenlang ervaring met het begeleiden van jongerenprojecten. Enkele resultaten die hier al eerder uit zijn gekomen zijn bijvoorbeeld Triple ThreaT, Parksessies, Free Your Mind Magazine, Nazomer Nachtlicht etc.

In Haarlem Kan Alles is een activiteitenbudget voor culturele jongerenprojecten, in het leven geroepen door stichting STAD en medegefinancierd door het Cultuurstimuleringsfonds van de gemeente Haarlem. Het doel is om jongeren in Haarlem in staat te stellen culturele projecten op te zetten. Een jongere met een idee kan zich aanmelden op deze website. Deze wordt dan, indien het idee voldoet aan de eisen, ondersteund bij het realiseren van dit idee!

Katjing!